Cari Gerai Jualan

Shop Online 4u

Sunday, February 13, 2011

Iklan di Niagaria.com

As-salam..
Bagi blogshop yang tiada masa untuk post iklan di "Niagaria" sila tinggal komen dibawah. Saya akan bantu untuk iklankan barangan anda. Pastikan tinggalkan alamat blog anda supaya senang saya buat rujukan.. Anda hanya perlu approved iklan anda melalui email yang dihantar oleh "niagaria" atau adsbays.com. selepas activated iklan anda akan terpamer di web niagaria.com atau adsbays.com. Harap anda dapat tinggalkan detail seperti dibawah:

Email: < email anda >
Lokasi: < paling minumum lokasi negeri >
Blog: <Alamat blog anda>

p/s: Iklan anda juga akan terpamer di halaman Facebook Niagaria atau Adsbays.com

Sekian..

154 comments:

  1. Berhasrat utk ltk iklan kat 'sejutablogshop' ni.( kat niagaria.com dah post ad).
    Harap dpt bantu yea...
    Blog kami http://qarismaanggun.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam,

    nak exchange banner.

    blogshop : http://hijabshawltudungs.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete
  3. salam... ingin letak iklan di blog ini.. harap diterima.. http://avonbrand2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam, saya dah post kat niagara, Nak iklankan kat sini pulak...

    http://chanteq2u-boutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam..
    harap dpt add http://sueonlineshopping.blogspot.com/
    dlm list. TQ

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Suzanis: exchange banner dah tiada. Tapi address blog anda sudah saya sbumit disini..

    Sue: saya sudah submit address blog anda disini dan listkan barangan anda di SueShop on Niagaria

    ReplyDelete
  7. salam...

    hope blog saya dapat di iklan kan di sini

    http://shopaholicladyburd.blogspot.com/

    tq :D

    ReplyDelete
  8. http://www.nurfarizq.co.cc/

    ni web biz sy,, TQ kerana sudi m'iklankan..

    ReplyDelete
  9. Salam..

    Saya ingin mengiklan blog saya disini ^.^ Harap diterima.

    http://blossom-closet.blogspot.com/

    TQ.

    ReplyDelete
  10. Menjual barangan bayi dengan murah dengan kualiti yg terbaik..silalah kesini... Gran opening sale sedang bermula....


    http://wdwonderlandshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Pohon iklankan blog saya yang menjual bag maika etnik dari indonesia.
    ini alamat blog saya....
    http://baghandmadeunik.blogspot.com/
    jasa saudara/i allah saja dapat membalasnya

    ReplyDelete
  12. girls' apparel here =)

    http://yudacloset.blogspot.com

    tqvm =))

    ReplyDelete
  13. Salam Sejahtera Dari Saya..Masih baru dlm Bolgger..mtk tunjuk ajar & pertolongan yer..

    http://zultimurgallery.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. http://sweetlittlezaracollection.blogspot.com

    kami menyediakan jualan baju kanak-kanak berjenama baby gap dan carter set..harap boleh sebarkan maklumat tentang blog saya...terima kasih banyak-banyak..

    ReplyDelete
  15. Salam Sejahtera,

    Harap dapat add http://suteracrepecollections.blogspot.com dalam Niagaria,

    TQVM

    ReplyDelete
  16. As-salam Sutera Crepe.
    Saya dah listkan barangan anda ni Niagaria.com
    sila lihat DISINI

    ReplyDelete
  17. New tshirt muslimah zariya and other clearance items.
    Harap dpt iklankan blog saya di sini dan niagaria.com.
    TQVM
    http://intanshoponline.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. salam,
    harap blh bantu sy iklankan di sini dan niagaria.com
    tks
    http://myshaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. sy pun baru jek blaja blog nie so pd all atau admin minta tunjuk ajar yer..

    ReplyDelete
  20. Lovely kids wear for your loved ones...
    http://amaniwardrobe.blogspot.com

    Tqvm for your help..

    ReplyDelete
  21. nak exchange banner. TQ
    http://shawlbazaar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Salam tuan tanah... kalau diizinkan nak iklan Tongkat Ajimat Madura untuk wanita...

    http://magic-tissue.blogspot.com/p/promotion-promotion-for-malaysian.html

    T kasih ya

    ReplyDelete
  23. Saya nak iklankan butik saya kat sini, harap dapat bantu. saya jual pelbagai jenis kain cotton.Tqvm atas bantuan.

    http://butikinsyirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. kat mana saya nak amik banner anda untuk saya letakkan dalam blog saya. tq

    ReplyDelete
  25. salam
    saya ingin promosi kan blog saya
    http://joeyshoppingmalls.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Salam,
    Kami menjual Fabrik dan Kain

    www.lepapillondesigns.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. AS SALAM

    ingin promote blog sy...

    http://anakmamashop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Hello,

    Saya harap dapat add blogshop saya dalam list disini dan Niagaria.com.
    http://ellymamashop.blogspot.com

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  29. hi..
    saya jual pakaian kanak-kanak dan wanita. berminat utk beriklan di sini.. bantu yea.
    http://zahran-fashion.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  30. blog mmpunyai banyak tips..iklankn,,,

    http://www.acuyuhan.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. menjual dan menerima tempahan menjahit tudung lycra jenis butterfly, raja udang, dan syria ber saiz M,L XL dan XXL
    http://saujanashoppe.blogspot.com/

    tqvm;)

    ReplyDelete
  32. Perfume! Perfume! Perfume!

    www.amyybadrey.blogspot.com

    Hurry Up!

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum..
    harap dapat buat iklan kat sini..
    terima kasih banyak atas kesudian membantu


    http://mybabysbucket.blogspot.com/

    -menjual nursing wear,nursing bra, nursinginner , barut dan lain-lain keperluan bayi.

    ReplyDelete
  34. Persiapan Pengantin Budget

    Persiapan kahwin budget dan yang istimewa mini pelamin terhangat dan bantal nikah yang elegan dan unik untuk disewa...

    Terima kasih atas laluan iklan yang diberikan.

    Amy pengantinbudget2

    ReplyDelete
  35. Salam.
    Ingin iklan disini juga ya.

    http://elhyatt4u.blogspot.com

    Terima kasih atas kerjasama.

    :)

    ReplyDelete
  36. Hi,

    Harap dapat iklan disini.
    Blogshop website: www.carbriniceart.com

    Ribuan terima kasih.

    ReplyDelete
  37. salam..

    http://geolense.blogspot.com

    thanks

    ReplyDelete
  38. http://qirmumtaz2u.blogspot.com

    Salm, nak iklankan juga link di atas yer..tqvm!

    ReplyDelete
  39. assalam 1 malaysia,

    memang minat nak join xchange banner:

    NKB menjual daily wear@basahan untuk anak2 dari baby,toddler hingga kids,jom singgah sini mama,pasti suka *-*

    ReplyDelete
  40. http://printingbaju.iridz.com

    Salam..nak letak iklan gak..tqvm!
    nati bg link ex

    ReplyDelete
  41. MASROM INDAH http://masromindahinterprise.blogspot.com Assalamualaikum..
    harap dapat buat iklan kat sini..
    terima kasih banyak atas kesudian membantu

    ReplyDelete
  42. salam..

    harap diterima untuk di iklankan disini..terima kasih,

    blog kami: http://siccollections.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. salam.
    harap dapat letakkan iklan saya di sini juga ye.
    blog saya:
    http://cantikstorage.blogspot.com

    makaseh ye =)

    ReplyDelete
  44. Salam


    mintak tolong listkan blog saya :)

    http://kikiluvcheapandcutethings.blogspot.com/

    TQ!

    ReplyDelete
  45. salam, saya nak iklan blog kat cini...
    ni blog sayer:

    http://chickebaya.blogspot.com/

    time kaseh bebanyak .. really appreciate it!!!!

    ReplyDelete
  46. Tolong iklankan sales blog saya..saya menjual kaftan n baju wanita yg up 2 date..t.kasih http//:shoppingchicas.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. link me ya:
    http://thebeautyholics.blogspot.com/
    VISIT US FOR 100% ORIGINAL BRANDED PERFUMES,SKINCARE,COSMETICS,POUCH & BEAUTY INJECTION AT AFFORDABLE PRICE

    ReplyDelete
  48. assalamualaikum,

    tolong iklankan blogshop
    http://wardrobe-online.blogspot.com

    thank you :)

    ReplyDelete
  49. mintak iklankan jgk blogshop saya..

    http://www.denazfa.com/

    terima kasih

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum...

    pliz advertise my blogshop

    http://yayansclosets.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete
  51. salam tuan blog...nak tumpang iklan boleh?
    Kedai Jamu Online
    http://kedai-jamu-sriayu.blogspot.com

    trima kasih krn tolong promosi...

    ReplyDelete
  52. nk jgk..

    http://inspidesign.blogspot.com

    =D tq.

    ReplyDelete
  53. salam,sy pun berminat juga nk iklan .....


    http://www.nurbatik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. Salam..

    Saya ingin mengiklan blog saya disini ^.^ Harap diterima.

    http://simpleeasy01.blogspot.com/

    TQ.

    ReplyDelete
  55. Sallam Semua
    Saya ingin mengiklankan blog saya...Pakaian kanak-kanak 2011
    http://koleksibutik-intan.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. Salam,

    Mohan iklan di blog tuan.
    Menjual kaca mata hitam Ray ban
    http://www.rayban-malaysia.com Ray ban Malaysia Komuniti.

    ReplyDelete
  57. My little Devil, An exclusive blogshop offering baby and kids clothing in unique, cute, cool and playful combinations with a very affordable price.
    pls help publish an ads here, thanks.
    http://www.mylittledevil2011.blogpsot.com

    ReplyDelete
  58. hye..please iklankn i nyer blog ya..=) tq
    http://boutiqeonline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. Hye dear.. pls advertise mine too.. Im really new in thid blogshop world!.. tqvm
    http://gloriadhyppoboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. Haloo...
    tumpang nak iklan sekali di sejutablog...
    menjual kain eksklusif seperti kain saree, kain kebaya sulam dsb...
    tq very much!!

    http://kain-eksklusif.blogspot.com

    ReplyDelete
  61. thanx for this big help~ tolong iklankan juga blog saya ya. menjual baju2 kurung berjahit manik dan tudung/shawl.

    http://dramaqueenscloset.blogspot.com/
    thanx ya tuan tanah!

    ReplyDelete
  62. Boleh tolong iklankan blog sya sekali x?

    http://www.fabsshop.blogspot.com

    Terima kasih daun keladi!

    ReplyDelete
  63. saya nak iklankan jgk bleh. Vlog saya jual supplement terutama utk ibu2 yg menyusu badan:)
    http://permatacintaku.blogspot.com
    mekasih yer!:)

    ReplyDelete
  64. Bleh tlg iklan blog saya sekali http://crazibeads.blogspot.com/..
    Tq

    ReplyDelete
  65. http://ilovebaheera.blogspot.com/
    ingin iklankan di sejutablogshop..

    menjual pakaian muslimah

    ReplyDelete
  66. Salam, harap tolong sertakan blogshop saya disini. http://kissmytutu.blogspot.com/ Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  67. hello,
    harap blh bantu sy iklankan di sini dan niagaria.com

    tks
    http://boutiquepisces.blogspot.com/

    ReplyDelete
  68. Salam.

    harap dpt masukkan blog saya dlm list. TQ!:)
    http://seri-benang.blogspot.com

    ReplyDelete
  69. assalam..

    minta jasa baik untuk iklankan blogshop saya di sini..tqvm

    http://manja-hatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  70. kami baru buka blogshop
    ada syarat apa apa utk join iklan ke?


    ni blogshop saya.
    thanks.
    http://gadisbundle.blogspot.com

    ReplyDelete
  71. very much like to exchange link and add to ur bloglist, pls drop me aline what the next step , TQVM ..

    http://www.de-summerswing.blogspot.com//
    email : summerswing2011@gmail.com

    ReplyDelete
  72. salam. iklankan juga blog sy

    http://hottanyaporn.blogspot.com

    thankx.jasamu ku kenang

    ReplyDelete
  73. salam, sya dah post iklan di niagaria..sya berminat nak iklankan blog saya yg menjual pakaian kanak2 disini boleh x? makase bebanyak.

    blog sya
    http://blackredwhite-babywear.blogspot.com

    makase skali lagi

    ReplyDelete
  74. assalamualaikum...
    Saya harap dapat iklankan blog saya maklumlah saya baru je berjinak-jinak buat jualan online. Thanks for your support.

    blog saya
    http://dlailashoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  75. PLS IKLANKAN BLOG SAYE... TERIME KASEH..

    glitz and glam closet
    http://glitzandglamcloset.blogspot.com/

    selling authentic branded items from US, UK and EU with super affordable price...

    promotion till 30sept2011

    ReplyDelete
  76. Pohon iklankan blog sy
    http://mybazaarsales.blogspot.com

    Blog ini menjual BUNDLE Gred A pakaian jeans /cotton kanak-kanak dgn harga mampu milik/berpatutan

    telahpun memuaturun banner malaysia sejutablogshop.

    sekian t.kaseh...

    ReplyDelete
  77. Salam

    Saya pun nak mintak admin tolong iklankan yer.

    Blog nie jual baju muslimah, Handmade bag, shoes & sandal

    http://rns-collection.blogspot.com

    TQ.

    ReplyDelete
  78. Hye^^

    Sy pon nk iklankan jugak shop kt cni. Tp x tau cmner xP Hrp admin tlg iklankan, boleh? =D

    My shop ni jual lens. All ready stock.
    http://purpleliciouspassion.blogspot.com/

    Tq^^
    MemeyMuaXx

    ReplyDelete
  79. salam...

    minta iklankan blog saya kat sini yer

    Produk kesihatan dan kecantikan untuk lelaki dan wanita

    beautystore-online.blogspot.com

    ReplyDelete
  80. Asslamualaikum,

    Harap dapat iklankan blog saya kat sini.
    Blog tudung dan pakaian wanita

    blogshop : http://dlailashoppe.blogspot.com

    tq very much

    dlailashoppe

    ReplyDelete
  81. http://www.e-shophouse.com/

    fiey_300587@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. salam...

    http://afridafabricut.blogspot.com/

    harap dapat iklankan blogshop saya.baru je beroperasi.bulan ni ada free postage dan hadiah misteri untuk follower.silalah melawat ye.terima kasih;-)

    ReplyDelete
  83. Hi,
    Love'N'Lace a.k.a. LNL provides the most affordable sexy lingerie in Malaysia. All items here are brand new and we update new designs every month.
    http://love-n-lace.blogspot.com/

    On-going contest: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=298038370225335&set=pu.265272103501962&type=1

    Terima kasih!! :)

    ReplyDelete
  84. salam..

    saya pun nak iklankan blog kat sini bleh tak?

    http://mycraftzon.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete
  85. Salam/Hi,

    Mintak jasa baik Sejutaslogshop untuk iklankan blogshop saya..

    http://crashmywardrobe.blogspot.com


    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  86. salam..
    harap dpt add http://leezscottonshop.blogspot.com/
    dlm list. TQ

    ReplyDelete
  87. Salam,

    harap boleh iklan di sini.

    http://ezimumboutique.blogspot.com/

    email ialah ezimum@gmail.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  88. Salam, tolong iklankan blogshop saya juga ye. Tq!

    Email: anne.ladyburd@gmail.com
    Lokasi: Selangor
    Blog: http://shopaholicladyburd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  89. salam...hi...nak exchange banner...dgn ur blogshop...hope leh iklan kan

    product:textiles|perfume|make up

    http://wwwdqasehoutlet.blogspot.com/
    email:dqaseh.outlet@yahoo.com

    million thankz;)

    ReplyDelete
  90. salam..boleh iklankan blog saya..saya menjual tudung,baju kebaya,brooch,coklat & tempahan coklat &perkhidmatan perkahwinan

    http://sweet-walkers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  91. Salam, mohon iklankan blogshop saya ye..ada menjual handbag, purse, baju.

    http://www.voguishshoppe.blogspot.com

    email: sunzster@gmail.com

    Tq.

    ReplyDelete
  92. assalam, minta diiklankan blog kami ya..

    http://bajubabyglam.blogspot.com

    menjual pakaian kanak2

    lokasi:selangor

    ReplyDelete
  93. salam, tolong iklankn blog sy ya :)

    sy menjual handbags,purse,cardigan, mans jacket, dresses :)

    http://thewanieyshop.blogspot.com

    lokasi: sarawak

    ReplyDelete
  94. mohon iklankan blog sy ye...

    menjual pakaian bundle bayi & kanak2

    http://www.babyworldbundle.com

    ReplyDelete
  95. Email: < ienaz506@yahoo.com>
    Lokasi: < Selangor >
    Blog:
    baju kurung pesak gantung termurah

    http://dienaz-collection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  96. saya pun nak memeriahkan dunia e-commerce ni...
    thanx in advance

    http://wafaprestige.blogspot.com/

    ReplyDelete
  97. salam...saya pun nak mohon tumpang beriklan..
    Email: sucikasihcollection@yahoo.com
    Lokasi: ipoh,perak
    Blog: http://sucikasihcollection.blogspot.com
    blog menjual kain sulam manik...
    terima kasih

    ReplyDelete
  98. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  99. SALAM....

    ingin letak iklan di blog ini.. harap diterima.. http://sweetbeecouture.blogspot.com

    ReplyDelete
  100. Hi,

    nk promote ckit...
    Mai2 visit blogshop kami =D
    Seelok2nyer lawatilah FB page kami sbb more updated ckit... Kami menjual mcm2 brg yg boleh memukau anda~! =D

    Lens, perfumes, tablet hp, beg, clothes, and more!!

    Blog (dlm construction): http://lavenderloveonlineshop.blogspot.com/
    FB pages : ~Lavender Love~ Online Shop
    Link : http://www.facebook.com/pages/Lavender-Love-Online-Shop/286701221361103

    Happy shopping ^^

    ReplyDelete
  101. Salam...ingin letak iklan.

    Email : nazami_00@yahoo.com
    Blog: http://sudut-kreativiti-ku.blogspot.com
    FB : Cenderahati Nani
    Lokasi : Pulau Pinang

    ReplyDelete
  102. Salam,

    Tumpang iklan.

    Email: orders@alifaisya.com
    Lokasi: Kelantan
    Blog: http://tshirtlabuhmuslimah.alifaisya.com/wp/
    FB:http://www.facebook.com/pages/Gedung-Tshirt-Muslimah-Alif-Aisya-Shoppe/112342628883488

    ReplyDelete
  103. chitradelima@gmail.com
    Shah alam Selangor
    http://www.chitradelima.blogspot.com
    http://www.btgburuk.blogspot.com

    ReplyDelete
  104. Salam...ingin letak iklan.

    Email : hanibbcollection@yahoo.com
    Blog: http://hanibabyproduct.blogspot.com/
    FB : Hani Bb Collection
    Lokasi : Johor Bahru

    ReplyDelete
  105. Salam, ingin join jugak.
    Email: liza.khalid@gmail.com
    Blog: http://lilputeriboutique.blogspot.com
    http://creativechoc.blogspot.com

    ReplyDelete
  106. Salam, nk iklan jugak.
    Email:sarah_emon@yahoo.com
    Kolasi: danga bay, Johor Bahru
    Blog:http://sarahemon.blogspot.com

    ReplyDelete
  107. saya dah letak iklan dekat niagaria. harap boleh letak iklan dekat sini juga

    email : raspberrymerah@gmail.com
    location : KL
    blog : http://raspberrymerah.blogspot.com

    ReplyDelete
  108. salam, ingin join iklan di sini juga.

    email : admin@myselimutbaby.com
    location : Shah Alam
    blog : http://myselimutbaby.blogspot.com

    terima kasih.

    ReplyDelete
  109. salam, ingin join iklan di sini juga.
    email : permatakhalis@yahoo.com
    location : k.terengganu
    blog : http://zamrudcolumbia.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete
  110. As Salam
    Saya ingin join juga
    email : kedaimacam2@gmail.com
    location : KL
    blog : http://our-shoppe.blogspot.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  111. Assalamualaikum sayan ingin join juga :)


    Email: isophieparis@gmail.com
    Lokasi: subang jaya, selanor
    Blog: theglitzandglamorous.blogspot.com

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  112. Assalamualaikum saya ingin join iklan disini

    Email: wanie.halil@gmail.com
    Lokasi: shah alam, selanor
    Blog: http://la-twins.blogspot.com/

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  113. Assalamualaikum! saya ingin advertise iklan disini

    Email: drawntoshawl@gmail.com
    Lokasi: shah alam, selangor
    Blog: http://drawntoshawl.blogspot.com/

    terima kasih admin! :)

    ReplyDelete
  114. Salam, saya nak join juga

    Email: liza.khalid@gmail.com
    Lokasi: kajang, selangor
    Blog:http://creativechoc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  115. Salam, kepada Admin,

    Email:rdiniqueselection@yahoo.com
    Lokasi: Kajang, Selangor
    Blog:http://rdiniqueshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  116. Email:ridzaienz@yahoo.com
    Lokasi: sg long / mahkota cheras / jelebu

    Blog:
    http://jualbeli.iridz.com
    http://www.ridzstore.com

    ReplyDelete
  117. Salam admin,
    Email: fariza.bazar@gmail.com
    Lokais: Kuala Terengganu

    Blog:
    irzarizapparels.blogspot.com
    tq lots...

    ReplyDelete
  118. salam, saya nak iklankan juga


    Email: anis_nurdhiani@yahoo.com
    Lokasi: kuala lumpur
    Blog: kedaimayasaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  119. email:kenkyostyle@gmail.com
    lokasi:nilai
    blog:kenkyostyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  120. email : yummyhalalcheesepowder@gmail.com
    lokasi : kuala lumpur
    blog : http://yummyhalalcheesepowder.blogspot.com/

    ReplyDelete
  121. email: maslinamahat@hotmail.com
    lokasi: seri kembangan selangor
    blog: http://www.tudungcantikdanselesa.com

    harap membantu meningkatkan customer di sini. Menjual tudung2 yang setanding butik pada harga mampu milik.

    ReplyDelete
  122. email : yayamawi72@yahoo.com.my
    lokasi : kuala terengganu
    Blog : http://butikpersona.blogspot.com/

    ReplyDelete
  123. email : amanibeadscollection@gmail.com
    lokasi : kuala lumpur
    Blog : http://www.amanibeadscollection@gmail.com

    ReplyDelete
  124. Email : zultimurgallery@gmail.com
    Lokasi : SELANGOR
    Blog: http://www.zultimurgallery.com

    Thanks!!!

    ReplyDelete
  125. Email : Dollybaction@yahoo.com
    Lokasi: Kuala Terengganu
    Blog : xiqscollect@blogspot.com

    Thanks a lot :)

    ReplyDelete
  126. Email: rieanas@gmail.com
    Lokasi: Kuantan, Pahang
    Blog: rieanaseshoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  127. Assalammualaikum. Terima kasih kerana menyediakan ruang iklan ini. Ini detail blog saya
    Email: brandedbabybundle@gmail.com
    Lokasi: Kuala Lumpur
    Blog: http://brandedbabywears.blogspot.com

    ReplyDelete
  128. Email: streetimesdistribution@gmail.com
    Location: Ipoh, Perak
    Blog: http://streetimes.blogspot.com

    ReplyDelete
  129. Email : alyani_2304@hotmail.my
    Lokasi: selangor
    Blog : http://lovelymomnkids.blogspot.com/

    tqvm :)

    ReplyDelete
  130. emel: yah9481@gmail.com
    lokasi: terengganu
    blog:http://wajiyhahcorner.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  131. Assalamualaikum tuan,

    sy berminat untuk mengiklankan brg jualan saya.
    Email: mazia70@yahoo.com
    Lokasi: Bandar Baru Bangi
    Blog: http://on9shoppingcorner.blogspot.com/

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  132. email : colorfulreben@yahoo.com
    Lokasi : Taman Melawati, Kuala Lumpur
    http://colorfulreben.blogspot.com

    Kami menjual Baju Kurung, Jubah dan tudung untuk kanak-kanak berumur 6bulan hingga 6 Tahun.

    ReplyDelete
  133. Email: meezaonlineshop@gmail.com
    Lokasi: bandar baru salak tinggi
    Blog: www.kedaimeeza.blogshop.com

    thank you.

    ReplyDelete
  134. Email: meezaonlineshop@gmail.com
    Lokasi: bandar baru salak tinggi
    Blog: www.kedaimeeza.blogspot.com

    thank you

    ReplyDelete
  135. Email: dreamchaser.ms@gmail.com
    Lokasi: Shah Alam
    Blog: cantiknyeawak.blogspot.com

    Thanks

    ReplyDelete
  136. Baju Kurung anak berumur 6 bulan hingga 6 tahun.
    Email : colorfulreben@yahoo.com
    Lokasi : Taman Melawati Kuala Lumpur
    Blog : http://colorfulreben.blogspot.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  137. Email: riasangguneventsolutions@ymail.com
    Lokasi: Johor
    Blog:http://riasanggunbeautyconcepts.blogspot.com

    ReplyDelete
  138. Assalamualaikum,

    Email : chantekanggun@gmail.com
    Lokasi : Ampang, Selangor & Kuala Lumpur
    Blog : http://chantekanggun.blogspot.com/

    Saya adalah Shaklee Independent Distributor; menawarkar supplement² yang berkualiti juga menyokong penyusuan ibu.

    ReplyDelete
  139. oucwib@gmail.com
    Perak
    http://www.oucwib.blogspot.com

    ReplyDelete
  140. Assalamualaikum,

    Boleh tolong iklankan blog saya...terima kasih.

    emel : suwan8285@yahoo.com.my
    lokasi : putrajaya
    blog : http://suwansw.blogspot.com

    *saya menjual pakaian kanak-kanak*

    Silalah ke blog saya. TQ :)

    ReplyDelete
  141. Nfl shop:-Your Shoping Blog is very cool and nice . Thanx for my submit my link.

    ReplyDelete
  142. Email: < btqrania@gmail.com >
    Lokasi: < Shah Alam, Selangor >
    Blog:

    ReplyDelete
  143. Email: < btqrania@gmail.com >
    Lokasi: < Shah Alam, Selangor >
    Blog: http://boutiquerania.blogspot.com

    ReplyDelete
  144. Assalamualaikum, boleh tolong iklan blog saya dan exchange banner?

    Blog kami menjual produk makeup dan juga aksesori untuk wanita. Berikut details untuk iklan :

    Email : hafsah.ashari@gmail.com
    Lokasi : Shah Alam, Puncak Alam, Rawang
    Blog : http://redaries-beauty.blogspot.com



    TERIMA KASIH YE! ^__^

    ReplyDelete
  145. Assalamualaikum... hai nak tumpang iklan blog saya

    menjual barangan kesihatan dan kecantikan.

    emel ; jelita_anis@yahoo.com
    lokasi ; seri kembangan
    blog ; http://kakchahjelita.blogspot.com

    terima kasih..

    ReplyDelete
  146. Salam,

    Tumpang lklan

    Email: < isycollection@gmail.com >
    Lokasi: < Kajang, Selangor >
    Blog: http://isycollection.blogspot.com

    "Jemput ke blog kami untuk pelbagai jubah/blaus/tudung wanita terkini"

    ReplyDelete
  147. Salam, Tumpang yer ;)
    Kunjung ke Blog saya k...Thanks

    Email : niagahana@gmail.com
    Lokasi : Kuantan, Pahang
    Blog :http://koleksisyazreen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  148. Salam admin, tq kerana ada ruang untuk support peniaga2 online..so ini detail on my biz;
    Email: mdqcollectionsss@gmasil.com
    Lokasi: Kuala Selangor/Saujana Putra, Selangor
    Blog:http://1mdqcollection.blogspot.com/

    Terima Kasih.

    Regards,
    Nurul MDQ Collection

    ReplyDelete
  149. email: accessorizecupboard@gmail.com
    lokasi: Cheras, Kuala Lumpur
    Blog: http://accessorizecupboard.blogspot.com

    ReplyDelete
  150. Email: nornie76@yahoo.com
    Lokasi: Kuantan, Pahang
    Blog: www.rieanaseshoppe.blogspot.my

    ReplyDelete

Undi Kami

Carta Top Blog Ukhwah.com